Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бути знизу
06 липня 2021

Бути знизу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

“Бути знизу” в Одесі!

6 липня 2021 року у Літньому театрі GORSAD відбудеться вистава  “Бути знизу” в Одесі від Дикого театру. Це спроба порушити тему жіночих стереотипів та сексизму у суспільстві. Що таке сексизм? Це думати, що щастя жінки лише в одруженні, а основне завдання - догоджати чоловіку і народжувати дітей. Якщо ви сумніваєтесь, що це так, приходьте на нашу виставу.

Вистава про жінок

Оля і Віра теж хочуть бути щасливими.  А всі довкола кажуть, що їм треба заміж. Але туди беруть тільки справжніх жінок. І як стати справжньою? У наш час є курси на будь-який смак, і подружки вирішують піти на пробні заняття.

Пити-їсти-думати-говорити як жінка. А ще краще, мовчати-терпіти-догоджати-знати своє місце. Місце у родині, житті, на роботі і навіть у ліжку. Аби бути гідною чоловіка. Якщо ви з цим не згодні, запрошуємо вас на нашу виставу. Поговоримо про те, що дратує, знецінює та пригнічує. Про те, для чого нас виховують і до чого примушують. Відверто.

Щоб потрапити на виставу “Бути знизу” в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав у зеленому театрі в Міськсаду шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити чоловіка в Одесі? На виставу “Бути знизу”

  1. Показати йому інший бік жіночності
  2. Поговорити про гендерні стереотипи
  3. Разом посміятися над “чорним гумором”
  • Вистава українською мовою, 16+
  • Тривалість 1 год 10 хв без антракту
  • Авторка Юлія Тупікіна
  • Режисерка Юлія Мороз
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код